Tradition 35€

Une entrée, Un plat, Dessert

Servi le mercredi au vendredi

Hors jours fériés

Starter/ Main Course/ Dessert
Served from Wednesday to Friday, excluding publics holidays

Le Pâté en Croute

Pickles de Légumes, Confit d’Oignon

Pâté in a pastry crust, vegetable pickles, onion jam

Ou

L’Oeuf

Cuisiné selon l’Inspiration du Moment

The Egg, cooked according to the Chef’s inspiration

&

La Marmite de Poisson

Légumes de Saison

The Fisherman’s pot, Seasonable vegetables

Ou

Le Veau

Rognon de Veau Cuisiné selon le Marché

Veal kidneys cooked according to the market selection

&

Le Fromage

Petit Mesclun

Cheese, Mesclun salad

Ou

La Pomme

Crumble, Glace vanille

Apple crumble, Vanilla ice cream

Ou

Le Dessert du Moment

Dessert according to the market selection

Sensation 52€

Une entrée, Un plat, Un Fromage, Un Dessert

Starter/ Main Course/ Cheese/ Dessert

Formule à 47€

Une entrée, Un plat, Un Fromage ou Un Dessert

Starter/ Main Course/ Cheese or Dessert

Le Foie Gras

Autour de la Pomme

Foie Gras, Apple declination

Ou

Le Homard

Raviole, Cromesquis

Lobster in ravioli et beignet

&

Le Lapin

Râble Farci puis Braisée, Pieds et Ris de Veau

Déclinaison de Carottes

Saddle of rabbit stuffed and braised, calf feet and sweetbread, Carrot declination

Ou

La Baubroie

Rôtie au beurre, Châtaignes, Courges

Anglerfish roasted in butter, Sweet chestnuts, Squash declination

&

Le Fromage du Moment

Cheese

&

La Crème Brulée

Vanille de Madagascar

Crème Brûlée, with Vanilla from Madagascar

La Pomme

Caramélisée, Sablé, Glace Noix

Caramelized Apple, Shortbread, Walnut Ice cream

Le ChocoPoire

Tartelette au Chocolat, Poire Rôtie

Chocolate and Pear, Roasted pear and Chocolate tartlet


Signature 88€

120€ avec un accord Mets et Vins

L’inspiration du Chef en 6 partitions

Élaboré avec les Produits du Marché

Servis à l’ensemble des Convives de la table

A Menu of 7 courses according to the Chef’s Selection

and inspirationServed to all the table guests

Pour les Enfants 20

(Jusqu’à 10 ans)

Un Plat /Un dessert/Un Jus de Fruit

For Kids 20€

( Up to 10 years)

A Main Course / A Dessert / A Fruit Juice

La Carte du Chef

Les Entrées / Starters

Le Pâté en Croute, Pickles, Confiture d’Oignon       19 €

Pâté in a pastry crust, vegetable pickles, onion jam

L’Oeuf, Cuisiné Selon L’Inspiration du Moment       19 €

The Egg, cooked according to the Chef’s inspiration

Le Foie Gras, Autour de la Pomme       25 €

Foie Gras, Apple declination

L’Escalopine de Foie Gras, Pomme Rôtie       26 €

Pan-fried Foie Gras, Roasted apple

La Salade de Homard, (Selon Arrivage)       59 €

Lobster Salad, (depending on the catch)

Les Ravioles de Homard       27 €

Lobster Ravioli

Les Poissons / Fish

La Baudroie, Rôtie au Beurre, Courges, Châtaignes, Cèpes       29 €

Anglerfish roasted in butter, Sweet chestnuts, Squashes and porcini mushrooms

La Cassolette, Poisson du Marché, Petits Légumes       25 €

The Fisherman’s pot, Seasonable vegetables

Le Homard, Rôti au Beurre Demi-Sel (Selon Arrivage)       59 €

Lobster roasted in slightly salted Butter (depending on the catch)

Les Viandes / Meats

Le Rognon, Sauté puis Rôti, Légumes Racines       25 €

Veal kidneys cooked according to the market selection

Le Lapin, Poitrine Farci, Rôti, Pied et Ris de Veau       29 €

Saddle of rabbit stuffed and braised, calf feet and sweetbread, Carrot declination

Le Filet de Bœuf, Juste Sauté, Sauce Bordelaise       34 €

Roasted Beef tenderloin, Bordelaise Sauce

La Pomme de Ris de Veau Rôti en Croute de Spéculos       46 €

Roasted Sweetbreads in a Speculoos Crust

Les Desserts et Fromages / Desserts and Cheese

Le Fromage du Moment       12 €

Cheese

La Crème Brulée, Vanille de Madagascar       12 €

Crème Brûlée with Vanilla from Madagascar

La Pomme, Confites, Sablé, Noix       12 €

Caramelized Apple, Shortbread, Walnut Ice cream

Le ChocoPoire, Tartelette au Chocolat, Poires Rôtie       12 €

Chocolate and Pear, Roasted pear and Chocolate tartlet

Ma Tarte au Citron, Accompagnée de son Sorbet       16 €

The Chef’s Lemon Pie, Sorbet

La Cassette de Glace et Sorbet       12 €

Ice cream and sherbet selection