Tradition 32€

Une entrée, Un plat, Dessert

Servi du mercredi au vendredi hors jours fériés

Starter/ Main Course/ Dessert
Served from Wednesday to Friday, excluding publics holidays

Formule à 26€

Une entrée/Un Dessert ou Un Plat/Un Dessert

Servi au déjeuner du mercredi au vendredi hors jours fériés

Starter/ Dessert or Main Course/ Dessert
Served for lunch from Wednesday to Friday, excluding publics holidays

Les Entrées

L’Oeuf

Cuisiné Selon L’Inspiration du Moment

The Egg, cooked according the Chef’s inspiration

Ou

La Terrine de Sanglier

Confiture d’Airelles

Wild boar terrine, Cranberry jam

&

Les Plats

Le Saumon

Lentilles de Picardie

Salmon, Lentils from Picardy

Ou

La Tête de Veau

Légumes de Cuisson

Calf’s head, Vegetebles from the pot

&

Les Desserts

La Crème Brûlée ou Le Dessert du Moment ou Le Fromage

Crème brûlée or the dessert of the week or Cheese

Sensation 52€

Une entrée, Un plat, Un Fromage, Un Dessert

Starter/ Main Course/ Cheese/ Dessert

Formule à 46€

Une entrée, Un plat, Un Fromage ou Un Dessert

Starter/ Main Course/ Cheese or Dessert

Le Foie Gras

Autour de la Pomme

Foie Gras, Declination of Apples

Ou

La Saint Jacques

Poireaux, Truffes de Picardie

Scallops, Leeks, Truffle

&

Le Veau

Cuit Basse T°, Cèpes, Courge

Veal filet mignon cooked at low temperature, Ceps, Squash

 

Ou

Le Turbot

Déclinaison de Betterave

Turbot, Beet root declination

&

Le Fromage

Manicamp, Chaud, Froid, Glacé

Manicamp served hot, cold and frozen

&

La Crème Brulée, Vanille de Madagascar

Crème Brûlée, with Vanilla from Madagascar

Le Baba, Ananas, Coco, Pina Colada Glacée

Baba, Pinneapple, Coconut,  Pina Colada Ice Cream

La Tarte Chocolat, Chocolat Noir, Lait, Glace Caramel

Chocolate tart, dark and milk chocolate, caramel ice cream

 

Retour du Potager 36€

Une Entrée, Un Plat, Un Dessert

Menu élaboré uniquement autour des Fruits et Légumes

Des Maraichers Sélectionnés par Chef

Menu based only on vegetables and fruits from Local Farmer’s Market,
According to the Chef’s selection and inspiration

Symphonie 85€

120€ avec un accord Mets et Vins

L’inspiration du Chef en 7 partitions

Élaboré avec les Produits du Marché

Servis à l’ensemble des Convives de la table

(Prise de Commande jusque 13h30 et 21h)

A Menu of 7 courses according to the Chef’s Selection
and inspirationServed to all the table guests
Orders taken until 13:30 and 21.00

Pour les Enfants 20

(Jusqu’à 10 ans)

Un Plat /Un dessert/Un Jus de Fruit

For Kids 20€

( Up to 10 years)

A Main Course / A Dessert / A Fruit Juice

La Carte du Chef

Les Signatures / Signature dishes

L’Escalopine, de Foie Gras, Artichaut      30 €

Pan-fried Foie Gras, Artichoke

Les Berlingots de Homard, Émulsion de Carapaces      32 €

Lobster Ravioli, Shell Emulsion

La Pomme de Ris de Veau Rôti en Croute de Spéculos      45 €

Roasted Sweetbreads in a Speculoos Crust

Ma Tarte au Citron, Accompagnée de son Sorbet      15 €

The Chef’s Lemon Pie, Sorbet

Les Entrées / Starters

La Terrine de Sanglier, Confiture d’Airelles      18 €

Wild boar terrine, Cramberry jam

Le Foie Gras, Autour de La Pomme      26 €

Foie Gras, Declination of apples

La Saint Jacques, Poireaux, Truffes de Picardie      26 €

Scallops, leeks and truffle

La Salade de Homard, (Selon Arrivage)      59 €

Lobster Salad, (depending on the catch)

Les Poissons / Fish

La Cassolette de la Mer, Légumes de Saison      26 €

The Fisherman’s pot, Seasonal vegetables

Le Saumon, Lentilles de Picardie      26 €

Salmon, Lentils from Picardy

Le Turbot, Déclinaison de Betterave      32 €

Turbot, beets root declination

Le Homard, Rôti au Beurre Demi-Sel (Selon Arrivage)      59 €

Lobster roasted in slightly salted Butter (depending on the catch)

Les Viandes / Meats

Le Veau, Cuit Basse T°, Cèpes, Butternut      32 €

Veal filet mignon cooked at low temperature, Ceps, Squash

Le Filet de Bœuf, Légumes du Moment      35 €

Butcher’s choice cut, Shallots slowly cooked, Seasonable vegetables

Les Desserts et Fromages / Desserts and Cheese

Le Manicamp,  Chaud, Froid, Glacé     12 €

Manicamp served hot, cold and frozen

La Crème Brulée, Vanille de Madagascar      12 €

Crème Brûlée with Vanilla from Madagascar

La Tarte Chocolat, Chocolat Noir,  Lait, Glace Café      14 €

Chocolate tart, Dark and milk chocolate, coffee ice cream

Le Baba, Ananas, Coconut Crème Glacée Pina Colada      14 €

Baba, Pineapple, Coconut Pinacolada ice cream