Tradition 32€

Une entrée, Un plat, Dessert

Servi du mercredi au vendredi hors jours fériés

Starter/ Main Course/ Dessert
Served from Wednesday to Friday, excluding publics holidays

Formule à 26€

Une entrée/Un Dessert ou Un Plat/Un Dessert

Servi au déjeuner du mercredi au vendredi hors jours fériés

Starter/ Dessert or Main Course/ Dessert
Served for lunch from Wednesday to Friday, excluding publics holidays

Les Entrées

Le Maquereau

Cuisiné au Vin Blanc, Tomate, Herbes

Mackerel cooked in white wine, Tomato, Herbs

Ou

La Terrine de Canard

Chutney d’Oignon et Figue

Duck terrine, Onion chutney and Figs

&

Les Plats

Le Cabillaud

Petits Légumes de Saison

Cod fish, Seasonable vegetables

Ou

La Joue de Porc

Cuisinée comme une Carbonnade

Pork Cheek, cooked like a Flemish stew (carbonade)

&

Les Desserts

La Crème Brûlée ou Le Dessert du Moment ou Le Fromage

Crème brûlée or the dessert of the week or Cheese

Sensation 52€

Une entrée, Un plat, Un Fromage, Un Dessert

Starter/ Main Course/ Cheese/ Dessert

Formule à 46€

Une entrée, Un plat, Un Fromage ou Un Dessert

Starter/ Main Course/ Cheese or Dessert

Le Foie Gras

Autour de la Figue au Vin

Foie Gras, Declination of figs cooked in wine

Ou

Le Tourteau

Lentilles Vertes de Picardie au Parfum de Cameline

Crab, Green lentils form Picardy, Gold of pleasure flavor

&

La Tête de Veau

Légumes de Cuisson, Sauce Gribiche en Émulsion

Calf’s head served with the cooked vegetables, emulsified ‘Gribiche’ sauce

Ou

Le Turbot

Châtaigne, Potimarron

Turbot, Sweet chestnut, Red kuri squash

&

Le Fromage

Manicamp, Chaud, Froid, Glacé

Manicamp served hot, cold and frozen

&

La Crème Brulée, Vanille de Madagascar

Crème Brûlée, with Vanilla from Madagascar

La Fraise, Mousseline Citron, Crème Glacée

Strawberry, Lemon Mousseline Cream, Ice Cream

La Tarte Chocolat, Chocolat Noir, Lait, Caramel

Chocolate shell, Milk chocolate, Toffee, Shortbread

 

Retour du Potager 36€

Une Entrée, Un Plat, Un Dessert

Menu élaboré uniquement autour des Fruits et Légumes

Des Maraichers Sélectionnés par Chef

Menu based only on vegetables and fruits from Local Farmer’s Market,
According to the Chef’s selection and inspiration

Symphonie 85€

120€ avec un accord Mets et Vins

L’inspiration du Chef en 7 partitions

Élaboré avec les Produits du Marché

Servis à l’ensemble des Convives de la table

(Prise de Commande jusque 13h30 et 21h)

A Menu of 7 courses according to the Chef’s Selection
and inspirationServed to all the table guests
Orders taken until 13:30 and 21.00

Pour les Enfants 20

(Jusqu’à 10 ans)

Un Plat /Un dessert/Un Jus de Fruit

For Kids 20€

( Up to 10 years)

A Main Course / A Dessert / A Fruit Juice

La Carte du Chef

Les Signatures / Signature dishes

L’Escalopine, de Foie Gras, Artichaut      30 €

Pan-fried Foie Gras, Artichoke

Les Berlingots de Homard, Émulsion de Carapaces      32 €

Lobster Ravioli, Shell Emulsion

La Pomme de Ris de Veau Rôti en Croute de Spéculos      45 €

Roasted Sweetbreads in a Speculoos Crust

Ma Tarte au Citron, Accompagnée de son Sorbet      14 €

The Chef’s Lemon Pie, Sorbet

Les Entrées / Starters

La Terrine de canard, Confiture d’Oignon et Figue      20 €

Duck terrine, Onion chutney and Figs

Le Foie Gras, Autour de La Figue au Vin      26 €

Foie Gras, Declination of figs cooked in wine

Le Tourteau, Lentilles de Picardie au Parfum de Cameline      26 €

Crab, Green lentils form Picardy, Gold of pleasure flavor

La Salade de Homard, (Selon Arrivage)      59 €

Lobster Salad, (depending on the catch)

Les Poissons / Fish

La Cassolette de la Mer, Légumes de Saison      26 €

The Fisherman’s pot, Seasonal vegetables

Le Cabillaud, Poché au Thé, Petits Légumes      26 €

Cod fish, poached, Seasonal vegetables

Le Turbot, Châtaigne, Potimarron      32 €

Turbot, Sweet chestnut, Red kuri squash

Le Homard, Rôti au Beurre Demi-Sel (Selon Arrivage)      59 €

Lobster roasted in slightly salted Butter (depending on the catch)

Les Viandes / Meats

La Tête de Veau, Légumes de Cuisson, Gribiche au Siphon      32 €

Calf’s head served with the cooked vegetables, emulsified ‘Gribiche’ sauce

Le Filet de Bœuf, Légumes du Moment      35 €

Butcher’s choice cut, Shallots slowly cooked, Seasonable vegetables

Les Desserts et Fromages / Desserts and Cheese

Le Manicamp,  Chaud, Froid, Glacé     12 €

Manicamp served hot, cold and frozen

La Crème Brulée, Vanille de Madagascar      12 €

Crème Brûlée with Vanilla from Madagascar

La Tarte Chocolat, Chocolat Noir,  Lait, Caramel      14 €

Chocolate tart, Dark chocolate, Milk and Toffee

La Fraise, Mousseline Citron, Crème Glacée      14 €

Strawberry, Lemon Mousseline Cream, Ice Cream