Tradition 32€

Une entrée, Un plat, Dessert

Servi du mercredi au vendredi hors jours fériés

Starter/ Main Course/ Dessert
Served from Wednesday to Friday, excluding publics holidays

Formule à 26€

Une entrée/Un Plat ou Un Plat/Un Dessert

Servi au déjeuner du mercredi au vendredi hors jours fériés

Starter/ Main Course or Main Course/ Dessert
Served for lunch from Wednesday to Friday, excluding publics holidays

Les Entrées

Le Saumon

Frivolité de Saumon Fumé de l’Auberge

Smoked Salmon of the « Auberge »

 

Ou

La Volaille

En Boudins Truffés, Crème de Crustacé

Poultry sausage with truffles, cream of shellfish

 

&

Les Plats

La Marmite du Pêcheur

Légumes de Saison

The Fisherman’s pot, Seasonal vegetables

Ou

Le Gibier

Civet de Sanglier, Garniture Hivernale

Wild boar stew, wintry vegetebales

&

Les Desserts

La Crème Brûlée ou Le Dessert du Moment ou Le Fromage

Crème brûlée or the dessert of the week or Cheese

Sensation 52€

Une entrée, Un plat, Un Fromage, Un Dessert

Starter/ Main Course/ Cheese/ Dessert

Formule à 46€

Une entrée, Un plat, Un Fromage ou Un Dessert

Starter/ Main Course/ Cheese or Dessert

Le Foie Gras

Anguille Fumée, Topinambour

Foie Gras, Smocked eel, Jerusalem artichoke

Ou

Les Escargots

En Ravioles, Ail, Riquette

Snails ravioles, Garlic, Arugula

&

Le Faisan

En Ballottine autour du Choux

Pheasant ballotine, cabbage declinaison

 

Ou

La Baudroie

Rôtie au Beurre de Homard

Anglerfish roasted in a Lobster butter

&

Le Fromage

Roquefort aux Fruits Secs

Roquefort with dried fruits

&

La Crème Brulée, Vanille de Madagascar

Crème Brûlée, with Vanilla from Madagascar

Le Baba, Ananas, Coco, Pina Colada Glacée

Baba, Pinneapple, Coconut,  Pina Colada Ice Cream

Le Tiramisu, Crème Glacée au Café

Tiramisu, coffee ice cream

 


Symphonie 85€

120€ avec un accord Mets et Vins

L’inspiration du Chef en 7 partitions

Élaboré avec les Produits du Marché

Servis à l’ensemble des Convives de la table

(Prise de Commande jusque 13h30 et 21h)

A Menu of 7 courses according to the Chef’s Selection

and inspirationServed to all the table guests

Orders taken until 13:30 and 21.00

Pour les Enfants 20

(Jusqu’à 10 ans)

Un Plat /Un dessert/Un Jus de Fruit

For Kids 20€

( Up to 10 years)

A Main Course / A Dessert / A Fruit Juice

La Carte du Chef

Les Signatures / Signature dishes

L’Escalopine, de Foie Gras, Artichaut      30 €

Pan-fried Foie Gras, Artichoke

Les Berlingots de Homard, Émulsion de Carapaces      32 €

Lobster Ravioli, Shell Emulsion

La Pomme de Ris de Veau Rôti en Croute de Spéculos      45 €

Roasted Sweetbreads in a Speculoos Crust

Ma Tarte au Citron, Accompagnée de son Sorbet      15 €

The Chef’s Lemon Pie, Sorbet

Les Entrées / Starters

La Terrine de Sanglier, Confiture d’Airelles      18 €

Wild boar terrine, Cramberry jam

La Volaille, En Boudins Truffés, Crème de Homard      20 €

Poultry sausage with truffles, cream of shellfish

Le Foie Gras, Anguille Fumée, Topinambour      26 €

Foie Gras, Smoked eel, Jerusalem Artichoke

Les Escargots, En Ravioles, Ail, Riquette      26 €

Snail Raviole, Garlic, Arugula

La Salade de Homard, (Selon Arrivage)      59 €

Lobster Salad, (depending on the catch)

Les Poissons / Fish

La Cassolette de la Mer, Légumes de Saison      26 €

The Fisherman’s pot, Seasonal vegetables

La Baudroie, Rôtie au Beurre de Homard      32 €

Anglerfish roasted in a Lobster Butter

Le Homard, Rôti au Beurre Demi-Sel (Selon Arrivage)      59 €

Lobster roasted in slightly salted Butter (depending on the catch)

Les Viandes / Meats

Le Civet de Sanglier, Garniture Hivernale      26 €

Wild Boar stew, Wintry vegetable

Le Faisan, En Ballottine, Déclinaison de Choux      32 €

Pheasant ballottine, Cabbage declination

Le Filet de Bœuf, Légumes du Moment      35 €

Butcher’s choice cut, Shallots slowly cooked, Seasonable vegetables

Les Desserts et Fromages / Desserts and Cheese

Le Roquefort,  Au Fruits Secs     12 €

Roquefort with dried fruits

La Crème Brulée, Vanille de Madagascar      12 €

Crème Brûlée with Vanilla from Madagascar

Le Tiramisu,  Crème Glacé au Café      14 €

Tiramisu, coffee ice cream

Le Baba, Ananas, Coconut Crème Glacée Pina Colada      14 €

Baba, Pineapple, Coconut Pinacolada ice cream