Tradition

Une entrée, Un plat, Dessert 35€

Servi du mercredi au vendredi hors jours fériés

Starter/ Main Course/ Dessert 35€

Served from Wednesday to Friday, excluding publics holidays

Le Pâté en Croute

Au Gibier, Confiture d’Airelles

Game pâté in a pastry crust, Cranberry jam

ou

Le Boudin de Brochet

Sauce Crustacé

Pike sausages, Shellfish cream

&

Le Gibier

Cuisiné en Civet

Game stew

ou

La Choucroute de la Mer

Cabillaud Poché, Choux Cuisiné, Pomme Vapeur

Boiled cod, Sauerkraut, Steamed potatoes

&

La Crème Brulée

Vanille de Madagascar

Crème Brûlée, with Vanilla from Madagascar

Ou

La Tarte Fine au Pomme

Thin apple tart

Enfants

(Jusqu’à 10 ans) 20€

(For Kids up to 10 years)

La Volaille

Suprême de Poulet Fermier, Purée du Chef

Breast of farm chicken, Chef’s puree

&

La Crème Brulée

Vanille de Madagascar

Crème Brûlée, with Vanilla from Madagascar

&

Le Jus de Fruit

Au Choix : Pomme, Fraise, Abricot

Fruit juice, choice: apple, strawberry or apricot

Sensation

Entrée, Plat, Dessert 47€

Starter/ Main Course/ Dessert 47€

Entrée, Plat, Fromage, Dessert 52€

Starter/ Main Course/ Cheese/ Dessert 52€

Le Foie Gras

Autour des Agrumes

Foie Gras, declination of citruses

ou

Les Huitres Hélie

Cuisinées, Gnocchis aux Algues

Hélie cooked osters, Algea gnocchi

&

La Biche

Sauce Grand Veneur, Garniture Hivernale

Deer, Sauce Grand Veneur, Winter vegetables

ou

Le Bar de France

Farci, Carottes Cuisinées

Stuffed seabass (French origin), Cooked carrots

&

Le Fromage

Manicamp Truffé

Manicamp with truffles

ou

La Crème Brulée

Vanille de Madagascar

Crème Brûlée, with Vanilla from Madagascar

ou

L’ExoTarte

Passion, Ananas, Mangue, Sorbet Pina Colada

Exotic Tarte, Passion Fruit, Mango, Pineapple, Pina colada sherbet

ou

La Pomme

Granny, Reinette

Apple dessert with, Granny and Reinette varieties


Signature

Menu en 6 partitions 78€

Servis à l’ensemble des Convives de la table

Nous vous proposons un Accord Mets et Vins 32€/Pers

A Menu of 7 courses according to the Chef’sServed to all the table guests

La Carte du Chef

Les Entrées / Starters

Le Pâté en Croute, Au Gibier, Confiture d’Airelles       17 €

Game pâté in a pastry crust, Cranberry jam

Les Boudins de Brochet, Truffés, Sauce Homardine       17 €

Pike sausages, shellfish cream

Le Foie Gras, Autour des Agrumes       22 €

Foie Gras, declination of citruses

Les Huitres Hélie Cuisinées, Gnocchis aux Algues       22 €

Hélie cooked osters, Algea gnocchi

L’Escalopine de Foie Gras, Anguille Fumée, Topinambour       25 €

Pan-fried Foie Gras, Foie Gras, Smoked Eel, Jerusalem artichoke

Les Ravioles de Homard       25 €

Lobster Ravioli

La Salade de Homard, (Selon Arrivage)       59 €

Lobster Salad, (depending on the catch)

Les Poissons / Fish

Le Bar Français, Farci, Carottes Cuisinées       28 €

Stuffed seabass (French origin), Cooked carrots

La Cassolette, Poisson du Moment, Sauce Homard       25 €

The Fisherman’s pot, Seasonable vegetables, Lobster sauce

Le Homard, Rôti au Beurre Demi-Sel (Selon Arrivage)       59 €

Lobster roasted in slightly salted Butter (depending on the catch)

Les Viandes / Meats

Le Civet de Gibier, Légumes d’Hivers       25 €

Game stew, winter vegetables

La Biche, Sauce Grand Veneur, Garniture Hivernale       28 €

Deer, Sauce Grand Veneur, Winter vegetables

Le Filet de Bœuf, Juste Sauté, Sauce Bordelaise       32 €

Roasted Beef tenderloin, Bordelaise Sauce

La Pomme de Ris de Veau Rôti en Croute de Spéculos       46 €

Roasted Sweetbreads in a Speculoos Crust

Les Desserts et Fromages / Desserts and Cheese

Le Fromage, Manicamp Truffé       12 €

Manicamp with truffles

La Crème Brulée, Vanille de Madagascar       12 €

Crème Brûlée with Vanilla from Madagascar

La Pomme, Granny, Reinette       12 €

Apple dessert with Granny and Reinette varieties

L’ExoTarte, Passion, Ananas, Mangue, Sorbet Pina Colada       12 €

Exotic Tarte,, Passion Fruit, Mango, Pineapple, Pina colada sherbet

Ma Tarte au Citron, Accompagnée de son Sorbet       16 €

The Chef’s Lemon Pie, Sorbet

L’Assiette de Fruits Frais       17 €

Selection of fresh fruits